četvrtak, 7. travnja 2016.

Essence All About Nudes


Današnj post označava kraj trilogije o Essence all about paletama. Kao što sam ranije spominjala na poklon sam dobila tri, a u ponudi je dostupno ukupno pet različitih, cjenovno povoljnih i kvalitetnih paleta koje sadrže 8 sjenila puteraste teksture, različitog finiša i odlične pigmentacije. Svi volimo zemljane i neutralne tonove na kapcima jer ih je lako nanijeti, blendati i kombinirati jedne sa drugima. Takva je ova paleta -  odličan sklop svijetlo smeđih, biserno bijelih, mat taupe za pregib i tamno smeđih za naglašavanje vanjskog kuta oka.

Nudes kao i prethodne dvije palete dolazi u klasičnom providnom pakovanju od čvrste plastike koja je kompaktna i stabilna. U ove palete nije uključen spužvasti kist što je dobro jer je sva pažnja posvećena količini i kvaliteti sjenila. Iako izdašna količine ova sjenila se brzo troše jer se truse što im je jedina mana, a bržoj potrošnji doprinosi i činjenica da su ovakva, neutralna sjenila u frekventnoj upotrebi kako na dnevnoj tako i na noćnoj bazi.

Ranije sam spominjala da su ove plalete pravo osvježenje u Essence asortimanu jer kvalitetom i pigmentacijom ranija izdanja sličnih paleta od spomenutog brenda se ne mogu mjeriti sa ovima. Samo bih rekla bravo Essence i nastavite sa usavršavanjem svojih sjenila jer nam u drogerijama fali kvalitete i pigmentacije kod istih.

Svijetlija sjenila su slabije pigmentirana dok su smeđa i bež solidne pigmentacije koja puni sjaj doživljavaju upotrebom baze za sjenila. Tamnija su odlične pigmentacije što ćete vidjeti na swatchu. Sva sjenila se dobro blendaju i miješaju jedna sa drugim i odlične su trajnosti pod uslovom da ih nosite preko baze za kapke.


U suštini ova paleta je nešto što morate imate jer je zaista univerzalna i pogodna za kreiranje zanimljivih lookova u momentima kad nismo baš kreativni a želimo nešto na kapcima. Odličan je omjer cijene i kvalitetet, odnosno za 8.50KM dobijete 9.5 grama sjenila što je cjenovno malo, a količinski zahvalno kad uzmemo u obzir ponudu ostalih brendova u drogerijama.Koja je Vaša omiljena Essence paleta???

2 komentara:

  1. Kako je samo Essence iznenadio s ovim paletama! Očekuješ tamo nešto ne baš tako iskoristivo, a dobiješ paletu koju koristiš skoro pa svakodnevno :D

    OdgovoriIzbriši