ponedjeljak, 23. svibnja 2016.

Olival čarobno suho i zlatno ulje


Olival čarobna ulja su već stara vijest u blogosferi ali oduševljenje po pitanju ovih proizvoda ne jenjava i malo je vjerojatno da je neka žena ostala imuna na ovaj luksuz u bočici. Olival je prepoznatljiv brend prirodne kozmetike koji dolazi iz Hrvatske i nudi širok asortiman proizvoda za njegu lica i tijela pri tome njegujući i promovirajući prirodne i zdrave formulacije svojih proizvoda, koje se, naravno ne testiraju na životinjama.

Dva ulja, čarobno suho i čarobno zlatno se preporučuju za njegu kože lica, tijela i kose. Odlikuje ih predivna, maziva tekstura i zanosan miris koji parira i najljepšim parfemima. Oba proizvoda se lijepo razmazuju po koži i zahvaljujući specifičnoj formulaciji ne ostavljaju masni trag na istoj. Koža tijela je nakon korištenja ovih ulja mekana, nježna i mirisna.Olival ulja dolaze u staklenoj ambalaži sa pumpicom koja predstavlja adekvatan način doziranja proizvoda. Količinu od 50ml platićete cca 25KM, a iste možete pronaći u cm marketima. Razlika između čarobnog suhog i zlatnog ulja je i više nego očigledna, odnosno čarobno zlatno ulje sadrži sitne šljokice koje su jako decentne i zadatak im je da naglašavju preplanulu kožu tokom ljetnih mjeseci. Oba ulja se mogu koristiti  na kosi i na koži lica s tim što bih Vam preporučila da budete umjereni prilikom apliciranja istih na kožu lica i na kosu.

Naime, proizvod nanosite samo na mokru kosu i to na vrhove i u jako malim količinama. U suprotnom slučaju vrlo je vjerojatno da će Vam kosa izgledati masno i neuredno jer se ulje ne upije u vlasi kose i na taj način joj daje sjaj čiji intenzitet zavisi od količine ulja koju stavite na kosu. U suštini, budite umjereni jer niko ne voli vidjeti masnu kosu.

Što se tiče lica, na njega sam samo nanosila čarobno suho ulje ali ne i čarobno zlatno jer ne volim šljokice po obrazima. Kožu lica čini mekanom, glatkom i nahranjenom i ne ostavlja previše masan trag na istoj. Najbitnije je spomenuti da spomenuto ulje na mojoj koži nije ostavilo nikakve nuspojave u vidu iritacija i bubuljica.

Sigurna sam da ste čuli za famozna Nuxe ulja koja ja nažalost nisam imala prilike probati ali sudeći po komentarima i dojmovima drugih blogera Olival ulja su poprilično slična Nuxe uljima, a pored toga, daleko su pristupačnija što je odlično za nas kome Nuxe nije niti dostupan niti cijenovno povoljan. 


Nakon nekoliko mjeseci korištenja Olival ulja moram priznati da sam pozitivno iznenađena i da su ova ulja čisto blago prirode na policama naših drogerija i nešto najbolje što je moja koža osjetila posljednjih mjeseci. Cijena im je malo viša ali uzmite u obzir da ovi proizvodi sadrže visoko vrijedne sastojke prirodnog porijekla koji nisu testirani na životinjama i za njihovu primjenu na koži, kosi ili licu potreba ja jako mala količina.


Da li ste koristili Olival čarobna ulja???

Nema komentara:

Objavi komentar