nedjelja, 21. kolovoza 2016.

Essence 2in1 sjenilo i tuš za oči


Kada su u pitanju ova sjenila teško da se mogu složiti da se radi o 2u1 proizvodu odnosno ista nikako nisam uspjela koristiti kao tuš. Međutim, kao kvalitetno, vodootporno, kremasto sjenilo je odlično i zaslužuje svaku preporuku. Na recenziju sam dobila dvije nijanse 06 she's got the mauve i 03 light me up, a u prodaji je dostupno ukupno 6 - možete ih pogledati ovdje. Trenutno su dostupna u svim cm-ovima i dm-ovima po cijeni od 5.85KM.


Sjenilo je smješteno u  kvalitetnu, plastičnu ambalažu i radi na principu odvrtanja što je u odnosu na šiljenje uvijek poželjnije kod proizvoda u olovci. Teksturom ova sjenila su jako kremasta i lako ih je nanositi direktno iz ambalaže - nije Vam potreban kist te sam proces blendanja i razmazivanja na kapcima možete obaviti prstićima. Nakon što nanesete sjenila moja preporuka je da ih brzo izblendate/razmažete bilo prstima ili kistovima (ja sam radila na oba načina i svaki je dobar) jer se sjenila setuju odnosno blago se suše i postaju vodootporna. Kad se osuše/setuju na kapcima tako se drže cijeli dan bez pomjeranja i uvlačenja u pregibe kapaka, a za bolji učinak dobro je koristiti i bazu za sjenila. 


Na recenziju sam dobila dvije jako lijepe nijanse, nosive svaki dan samostalno ili u kombinaciji jedna sa drugom. Nijansa she's got the mauve je odlična neutralna nijansa koja super ističe zelene i plave oči. Ja je uvijek nosim samostalno na kapcima - kad negdje žurim, nanesem je direktno na kapke, blago izblendam krajeve prstima ili velikim essence kistom za blendanje. Za ljepši izgled očnog make up i definiciju očiju nije loše ovo sjenilo nanijeti i na donji kapak duž linije trepavica. Ovo kremasto sjenilo možete koristiti i kao bazu za druga, slična sjneila. Što se tiče nijanse light me up odnosno biserno - bež - bijele nijanse, ista je odlična kao higlighter u kutovima oka, kao baza za druga sjenila ili za highlight luka ispod obrva.U suštini obje nijanse su jako lijepe i praktične za brzinske, svakodnevne lookove. Kad bih Vam morala preporučiti jednu od ove dvije nijanse to bi svakako bila she's got the mauve jer je to definitivno nijansa koju svaka žena mora imat u svom neseseru.

Da li ste koristili ova sjenila, je li Vama uspjelo koristiti ih kao tuš???


3 komentara:

 1. thats a perfect contour color
  keep in touch
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni su ova sjenila baš predivna! I jedva čekam nabaviti si she's got the mauve. :D

  OdgovoriIzbriši