O BLOGU
Politika Rada
Na blogu se nalaze tekstovi u obliku recenzija, savjeta i preporuka, a isti su odraz mog ličnog iskustva. Iako se radi o kozmetičkom blogu sa lifestyle elementima to nije pravilo i na njemu objavljujem sve što smatram zanimljivim i korisnim.

PR uzorci 
Prihvatam proizvode na recenziju s tim da zadržavam pravo iskrenog i subjektivnog mišljenja. Ukoliko mi se pošalju proizvodi koji ne odgovaraju mojim godinama, tipu kože, kose ili osobnosti iste neću recenzirati niti spominjati na blogu.  

Autorska prava
Svi tekstovi i fotografije djelo su autora bloga i kao takvi zaštićeni zakonom o autorskim pravima. Ukoliko želite koristiti dijelove teksta ili fotografije potrebna je prethodna saglasnost autora u suprotnom činite kazneno djelo. 


Za čitatelje
Moje recenzije, savjeti i mišljenja su osobna što znači da ako neki proizvodi odgovaraju meni ne znači da će i Vama. Recenzije i postovi koji sadrže PR (besplatne) uzorke su iskrene i porijeklo proizvoda ne utiče na moje mišljenje. Svi postovi koji sadrže besplatne uzorke označeni su sa PR.

U nastavku ću Vam navesti neke fizičke karakteristike da bi ste lakše mogli procijeniti da li i Vama odgovara neki od proizvoda koje spominjem na blogu:

Koža lica: Svijetla i jako osjetljiva. Sklona crvenilu i prišićima. Normalna do kombinovana, nekad kronično isušena ali nikad mi se nije desilo da je baš masna.
Koža tijela: Svijetla, normalna do suha u zavisnosti od godišnjeg doba.
Kosa: Duga, svijetlo smeđa, zadnji put farbana prije dvije godine. Na tjemenu se brzo masti, a ostatak kose je normalan, nije nešto pretjerano suh.
Nokti: Krhki i listaju se.

U suradnji sa:
Nema komentara:

Objavi komentar